SAMENWERKINGEN

Kliniek ViaSana Mill

ViaSana is een team van topprofessionals, dat kwalitatief hoogstaande en efficiënte zorg levert voor mensen met bewegings- en pijnklachten, in een zeer gastvrije en persoonlijke omgeving. 

www.viasana.nl

 

ViaSana Logo

Knienetwerk Brabant

Het knienetwerk is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in (complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant. De leden leveren kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg aan patiënten met knieproblemen, waarbij landelijke richtlijnen de leidraad vormen en de leden behandelen op basis van wetenschappelijke bewijzen.

www.knienetwerk.com 

 

knienetwerkbrabant

Chronisch ZorgNet

Chronisch ZorgNet is hét landelijke netwerk van bijna 3000 gespecialiseerde therapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan mensen met chronische aandoeningen, zoals perifeer arterieel vaatlijden (PAV, etalagebenen), COPD, astma en hartaandoeningen op een kleine 3500 locaties in Nederland.

www.chronischzorgnet.nl

 

chronischzorgnet

Sportvereniging UDI'19

UDI’19 is met ruim 1750 leden een van de grotere sportverenigingen in Noord-Brabant.

www.udi19.nl

 

voetbalclubudi'19

Ergotherapie Willems

Ergotherapie Willems is een ergotherapiepraktijk voor volwassenen en ouderen, die ten gevolge van een handicap, beperking of ziekte belemmeringen ervaren in hun dagelijks leven.

www.ergotherapiewillems.nl

 

Ergotherapie Willems Logo

Backyard Gym Reek

Wij zijn Cécile van de Peppel & Frank van Meurs. Samen verzorgen wij de trainingen en de coachingstrajecten bij Céciles & Franks Backyard Gym.

www.backyardgym.nl

Ceciles & Franks Backyard Gym

Ontmoetingscentrum MuzeRijk

Centrum voor ontmoeten, ontwikkelen, bewegen en wonen. Iedereen telt hier mee!

www.muzerijk.nl

muzerijklogo