/* */

ONS TEAM

MARIO

Met meer dan 10 jaar ervaring bij FysioSupport en Kliniek Viasana te Mill draait Mario al een tijdje mee. Na het afronden van de sportacademie (A.L.O. in Tilburg) in 2003 besloot hij meteen door te gaan met een opleiding Fysiotherapie, die hij in 2007 afrondde. In 2016 behaalde Mario zijn master diploma voor de opleiding Manuele Therapie (MSc).

Als manueel therapeut is hij een sterke allrounder, waarbij hij alle klachten aan het bewegingsapparaat kan behandelen. Vooral ook rug-, nek- en schouderklachten worden uitgebreid behandeld op de opleiding.
Mario heeft zich met name gespecialiseerd in knieklachten en dan ook vooral voorste kruisband problematiek. Het is redelijk uniek dat een manueel therapeut zich focust op de knie. Een knieprobleem kan de hele bewegingsketen veranderen. Vandaar dat hij altijd ook de omliggende gewrichten onderzoekt.

Naast Faam Fysiotherapie blijft Mario verbonden met FysioSupport en kliniek ViaSana waar hij onder andere controles uitvoert na verschillende operaties, maar ook als fysio-/ manueel therapeut werkzaam blijft.

mario

LARS

In 2013 is Lars met de opleiding Fysiotherapie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) gestart. In het tweede jaar van de opleiding heeft Lars deelgenomen aan het Excellentieprogramma ‘Ondernemendheid en Leiderschap binnen de Gezondheidszorg’ en heeft hij in het vierde jaar de minor ‘Spinal Muskuloskeletal Physiotherapy’ gevolgd. Dit wordt gezien als de vooropleiding van de master Muskuloskeletale Revalidatie.

Door zijn interesse voor sport en bewegen is Lars zich gaan focussen op de knierevalidatie en leefstijlverandering bij zijn patiënten. Hierbij werkt hij veel met jonge sporters en coacht hen gedurende de veelal lange revalidatietrajecten om hen naar het oude sportniveau te tillen. Dankzij de korte lijntjes met kliniek Viasana is Lars daarnaast ook gespecialiseerd in de revalidatie na een nieuwe prothese, bijvoorbeeld van de schouder, heup of knie.

lars

JEROEN

In 2017 is Jeroen zijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool
en Arnhem en Nijmegen (HAN) gestart. Tijdens zijn opleiding heeft hij ook de
minor ‘Spinal Musculoskeletal Physiotherapy’ gevolgd, wat hem al extra
verdieping geeft op wervelkolom gerelateerde klachten.

Vanuit zijn achtergrond en interesse in sport en bewegen,
coacht en begeleidt Jeroen graag patiënten in hun revalidatie en
hersteltraject. Hij focust zich hierbij met name op klachten en blessures van de schouder.

jeroen