ONS TEAM

MARIO

Met meer dan 10 jaar ervaring bij FysioSupport en Kliniek Viasana te Mill draait Mario al een tijdje mee. Na het afronden van de sportacademie (A.L.O. in Tilburg) in 2003 besloot hij meteen door te gaan met een opleiding Fysiotherapie, die hij in 2007 afrondde. In 2016 behaalde Mario zijn master diploma voor de opleiding Manuele Therapie (MSc).

Als manueel therapeut is hij een sterke allrounder, waarbij hij alle klachten aan het bewegingsapparaat kan behandelen. Vooral ook rug-, nek- en schouderklachten worden uitgebreid behandeld op de opleiding.
Mario heeft zich met name gespecialiseerd in knieklachten en dan ook vooral voorste kruisband problematiek. Het is redelijk uniek dat een manueel therapeut zich focust op de knie. Een knieprobleem kan de hele bewegingsketen veranderen. Vandaar dat hij altijd ook de omliggende gewrichten onderzoekt.

Naast Faam Fysiotherapie blijft Mario verbonden met FysioSupport en kliniek ViaSana waar hij onder andere controles uitvoert na verschillende operaties, maar ook als fysio-/ manueel therapeut werkzaam blijft.

mario

LARS

 

In 2013 is Lars met de opleiding Fysiotherapie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) gestart. In het tweede jaar van de opleiding heeft Lars deelgenomen aan het Excellentieprogramma ‘Ondernemendheid en Leiderschap binnen de Gezondheidszorg’ en heeft hij in het vierde jaar de minor ‘Spinal Muskuloskeletal Physiotherapy’ gevolgd. Dit wordt gezien als de vooropleiding van de master Musculoskeletale Revalidatie. Deze master heeft Lars inmiddels ook afgerond en mag zich daarmee manueel therapeut (MSc) noemen. 

Door zijn interesse voor sport en bewegen is Lars zich gaan focussen op de knierevalidatie en leefstijlverandering bij zijn patiënten. Hierbij werkt hij veel met jonge sporters en coacht hen gedurende de veelal lange revalidatietrajecten om hen naar het oude sportniveau te tillen. Dankzij de korte lijntjes met kliniek Viasana en ziekenhuis Bernhoven is Lars daarnaast ook gespecialiseerd in de revalidatie van orthopedische klachten, zoals nek- en rugklachten en revalidatie na een nieuwe prothese, bijvoorbeeld van de schouder, heup of knie. Lars heeft de ambitie om samen met andere zorgverleners de oncologische netwerkzorg op te starten in regio Uden-Noord.

 

lars

MARIJN

Ik ben Marijn Weren, 26 jaar jong en woonachtig in Uden. In 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in de laatste 3 jaar heb ik mij verder gespecialiseerd door de master ‘Fysiotherapie bij Neurologische Aandoeningen’ in Antwerpen te volgen. Deze master heb ik afgelopen zomer afgerond! De opgedane kennis van de opleiding heb ik de laatste jaren kunnen toepassen gedurende mijn stage bij de Sint Maartenskliniek (afdeling Dwarslaesie/niet-aangeboren hersenletsel) en in de reguliere fysiotherapiepraktijk in het werk met de oudere patiënt.

Binnen Faam zal ik me vooral richten op het behandelen van patiënten met een neurologische aandoening. Ik vind het erg belangrijk om samen met de patiënt de kwaliteit van leven te optimaliseren en plezier te houden in bewegen. Naast mijn baan bij Faam ben ik werkzaam als docent Fysiotherapie op de Fontys in Eindhoven. In mijn vrije tijd speel ik handbal bij Dames 1 van MHV’81 in Mill in de eerste divisie. Sportief bezig zijn, lekker hiken op reis en fietsen in de natuur geeft mij veel energie.

Specialisaties:

  • Neurorevalidatie
  • Parkinson 
  • MS
  • ALS
  • CVA/NAH
  • Dwarslaesie
  • Claudicatio Intermittens/etalagebenen
  • Valpreventie (InBalans cursus docent)
  • Therapeut Chronisch Zorgnetwerk

Contact:

 0413-783357

 marijnfaam@gmail.com

marijn

JEROEN

In 2017 is Jeroen zijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool
en Arnhem en Nijmegen (HAN) gestart. Tijdens zijn opleiding heeft hij ook de
minor ‘Spinal Musculoskeletal Physiotherapy’ gevolgd, wat hem al extra
verdieping geeft op wervelkolom gerelateerde klachten.

Vanuit zijn achtergrond en interesse in sport en bewegen,
coacht en begeleidt Jeroen graag patiënten in hun revalidatie en
hersteltraject. Hij focust zich hierbij met name op klachten en blessures van de schouder.

jeroen

HEIDI

 
Sinds 1996 is Heidi gediplomeerd sportmasseur via het NGS (Nederlands Genootschap Sportmassage). Heidi heeft jarenlang gevoetbald. Door een langdurige blessure is ze zich verder gaan verdiepen in het gedeelte sportmassage en heeft ze later de opleiding voor blessurepreventie afgerond. Bij voetbalclub De Willy’s te Wilbertoord is ze een aantal jaren verzorgster geweest van de selectie. Daarnaast heeft zij hier nog altijd een bestuursfunctie. Ook heeft ze werkervaring opgedaan in de sauna in Nederasselt en tevens deelgenomen aan verschillende sportevenementen. Heidi draagt graag zorg voor u middels het geven van sportmassages en passend advies. Ze vindt het erg belangrijk dat patiënten zich bij haar op hun gemak voelen en gaat graag samen met u om tafel om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Ook kunt u Heidi in de toekomst aan de telefoon treffen, aangezien zij naast behandelingen enkele administratieve taken op zich zal nemen.
heidi